[0.9] DllNotFoundException: lib64/libode-x86_64

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[0.9] DllNotFoundException: lib64/libode-x86_64

Jeff Kelley
Compiling the master the usual way :
   git pull origin master
   git reset --hard
   ./runprebuild.sh
   xbuild

Revision is ee15c51 (2016-01-01)

The binary product runs ok with BulletSim.

With ODE *and* ubODE, I get :
   System.DllNotFoundException: lib64/libode-x86_64

Full log:
   http://pastebin.com/raw/GQ3cm7r8

Content of my lib64 folder :
   -rwxrwxr-x. 1 jyb jyb 1.5M Jan  7 11:46 BulletSim.dll
   -rwxrwxr-x. 1 jyb jyb 2.4M Jan  7 11:46 libBulletSim.so
   -rw-rw-r--. 1 jyb jyb 2.8M Jan  7 11:46 libode.dylib
   -rw-rw-r--. 1 jyb jyb 1.1M Jan  7 11:46 libode-x86_64.so
   -rwxrwxr-x. 1 jyb jyb 128K Jan  7 11:46 libopenjpeg-dotnet.dylib
   -rwxrwxr-x. 1 jyb jyb 146K Jan  7 11:46 libopenjpeg-dotnet-x86_64.so
   -rwxrwxr-x. 1 jyb jyb 765K Jan  7 11:46 libsqlite3_64.so
   -rwxrwxr-x. 1 jyb jyb 2.1M Jan  7 11:46 libsqlite3.dylib
   -rwxrwxr-x. 1 jyb jyb 637K Jan  7 11:46 ode.dll
   -rwxrwxr-x. 1 jyb jyb 1.1M Jan  7 11:46 sqlite3.dll

OpenSim.ini settings for ODE :
   physics = OpenDynamicsEngine

OpenSim.ini settings for ubODE :
   meshing = ubODEMeshmerizer
   physics = ubODE

MONO 3.2.5, CentOS 6.6, 64-bit.


What could be wrong?


-- Jeff
_______________________________________________
Opensim-users mailing list
[hidden email]
http://opensimulator.org/cgi-bin/mailman/listinfo/opensim-users
Loading...