Errors trying to use MySQL data with new opensim release

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Errors trying to use MySQL data with new opensim release

Kevin Buckley

I am trying to use the latest v0.6.7-post release Opensim in standalone.  I have a ‘production grid’ which is based on the OSGrid downloadable (with the ini files suitably changed) working with MySQL.  This has been working well for some time (but has some issues – well known).

 

I have:

 

O Downloaded the latest 0.6.7 following the instructions provided by Clive Gould, prebuilt and compiled it, copied the /bin directory to make a ‘Test Grid’ and changed the ini’s to reflect my MySQL settings

O Made a snapshot of my Opensim MySQL database and created a new copy (opensimtest) which is referenced in the ‘Test Grid’ Opensim ini’s

 

When I try to run it I get a bunch of errors that look like this and it terminates:

 

2009-10-28 09:30:23,490 INFO  - OpenSim.Data.MySQL.MySQLManager [MYSQL]: Connection established

2009-10-28 09:30:23,490 DEBUG - OpenSim.Data.MySQL.MySQLManager [REGION DB]: Connection wait timeout 28860 seconds

2009-10-28 09:30:23,511 INFO  - OpenSim.Data.Migration [MIGRATIONS] Upgrading AssetStore to latest revision.

2009-10-28 09:30:23,511 INFO  - OpenSim.Data.Migration [MIGRATIONS] NOTE: this may take a while, don't interupt this process!

2009-10-28 09:30:23,631 ERROR - OpenSim.Server.Base.ServerUtils Error loading plugin from OpenSim.Services.AssetService.dll, exception MySql.Data.MySqlClient.MySqlException: Table 'assets' already exists

   at MySql.Data.MySqlClient.MySqlStream.OpenPacket()

   at MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.ReadResult(UInt64& affectedRows, Int64& lastInsertId)

   at MySql.Data.MySqlClient.MySqlDataReader.GetResultSet()

   at MySql.Data.MySqlClient.MySqlDataReader.NextResult()

   at MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior)

   at MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand.ExecuteNonQuery()

   at OpenSim.Data.Migration.Update() in c:\Documents and Settings\Kevin\opensim\OpenSim\Data\Migration.cs:line 141

   at OpenSim.Data.MySQL.MySQLAssetData.Initialise(String connect) in c:\Documents and Settings\Kevin\opensim\OpenSim\Data\MySQL\MySQLAssetData.cs:line 83

   at OpenSim.Services.AssetService.AssetServiceBase..ctor(IConfigSource config) in c:\Documents and Settings\Kevin\opensim\OpenSim\Services\AssetService\AssetServiceBase.cs:line 80

   at OpenSim.Services.AssetService.AssetService..ctor(IConfigSource config) in c:\Documents and Settings\Kevin\opensim\OpenSim\Services\AssetService\AssetService.cs:line 46

2009-10-28 09:30:23,871 ERROR - OpenSim.Region.CoreModules.ServiceConnectorsOut.Asset.LocalAssetServicesConnector [ASSET CONNECTOR]: Can't load asset service

 

Any suggestions? – Thanks, Kevin

 




_______________________________________________
Opensim-users mailing list
[hidden email]
https://lists.berlios.de/mailman/listinfo/opensim-users