OpenSim Connections

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

OpenSim Connections

cliveg
Hi Justin

The connections issue is still there for just the one remote user with 0.6.9.rc2

I got her to log in and out quickly from home 4 hours ago and the
following connections are still open!

[root@standbyvle ~]# netstat -anput | grep 94.169.170.24
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50251
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50248
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50243
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50245
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50266
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50262
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50263
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50201
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50206
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50193
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50218
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50212
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50233
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50238
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50239
     ESTABLISHED 18236/mono
tcp        0      0 10.100.0.22:9000            94.169.170.24:50229
     ESTABLISHED 18236/mono

The student has agreed to contact her ISP and find out if they can
check her router, in the meantime the solution we have agreed is that
she doesn't log into OpenSim from home!

Any more ideas welcomed...

Thanks

Clive

On Thu, May 6, 2010 at 10:54 AM, Clive Gould <[hidden email]> wrote:

> Hi Justin
>
> I've just downloaded and installed 0.6.9.rc2 from
> http://dist.opensimulator.org and the simulator now starts fine :D
>
> Now to get the rogue student to try logging in from home ;)
>
> Thanks very much for the invaluable help.
>
> Clive
>
>
_______________________________________________
Opensim-users mailing list
[hidden email]
https://lists.berlios.de/mailman/listinfo/opensim-users