Texture Flickering/Blurry Issues?

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Texture Flickering/Blurry Issues?

Chris M
Hello all, I've been having some strange issues with texture
flickering/blurring lately running OS 0.8.1 as seen by the screen shot
in the below link:

https://gyazo.com/6610e6142c3fdf434e5c8181292033e5

That is a "Linden" tree, but I also see this issue on random objects
throughout my regions as well as baked textures on other people.
Sometimes the objects "flicker" like the tree. Other times they just
stay blurry until edited.

In that screen shot I'm already standing relatively close to the tree
(appx. 3m) but sometimes if I walk closer to the affected object it
clears up although sometimes it does not. I often times have to manually
cam in on the object and/or edit it and close the edit window it for the
textures to stop blurring in and out of focus; This is usually only to
temporary effect and will likely be encountered again if I walk around a
bit although not necessarily on the same object. Clear cache and relog
does not seem to help either. I have also tried fcache clear in
conjunction with clearing viewer cache to no avail.

I'm not certain this is a viewer issue since I don't notice this problem
with the same viewer on SL.

Does anyone know what could be causing this?

Thank you!

--
OpenSim: 10 Region Standalone on 0.8.1
Physics: BulletSim
OS: Windows 7 (x64)
CPU: AMD FX 8320 8-Core 3.5 GHz
Memory: 16 GB DDR3
Database: MySQL 5.1.63 (x64)

_______________________________________________
Opensim-users mailing list
[hidden email]
http://opensimulator.org/cgi-bin/mailman/listinfo/opensim-users