White Region

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

White Region

Huan Dau-2
Hello everyone

I installed Opensim on 2 computers running in Gridmode call M1 whit IP 192.168.1.99 and M2 whit IP 192.168.1.98.

In Opensim.ini of M2 I config that
 
     http_listener_port = 9000
    default_location_x = 1000
    default_location_y = 1000

  
    http_listener_ssl = false ; Also create a SSL server
    http_listener_cn = "localhost" ; Use the cert with the common name
    http_listener_sslport = 9001 ; Use this port for SSL connections
    http_listener_ssl_cert = "" ; Currently unused, but will be used for OSHttpServer

    ; Uncomment below to enable llRemoteData/remote channels
    ; remoteDataPort = 20800

    grid_server_url = "http://192.168.1.99:8001"
    grid_send_key = "1234"
    grid_recv_key = "1234"

    user_server_url = "http://192.168.1.99:8002"
    user_send_key = "1234"
    user_recv_key = "1234"

    asset_server_url = "http://192.168.1.99:8003"

    inventory_server_url = "http://192.168.1.99:8004"

    ; The MessagingServer is a companion of the UserServer. It uses
    ; user_send_key and user_recv_key, too
    messaging_server_url = "http://127.0.0.1:8006"
 
when i create region on M2 the region showing on M1 but it only White color, and I can not teleport to this region.

please help me in this resion.

thank so much.


--
Dau Huan

_______________________________________________
Opensim-users mailing list
[hidden email]
https://lists.berlios.de/mailman/listinfo/opensim-users