Luisillo Contepomi
Luisillo Contepomi
Registered:
Groups: Anyone, Registered
Posts in opensim-users
12345 ... 9
Show   Total: 165 items
Date Subject Count Location
Re: Region can not start by Yengine error in dev version from yesterday 9 replies opensim-users
Re: Can Someone Confirm my account on Opensimulator.org 0 replies opensim-users
Region can not start by Yengine error in dev version from yesterday 11 replies opensim-users
"Yengine" information? 0 replies opensim-users
Re: Manually set default login region? 0 replies opensim-users
Re: Manually set default login region? 1 reply opensim-users
Re: Manually set default login region? 0 replies opensim-users
Re: Manually set default login region? 1 reply opensim-users
Re: Strange behavior of the llsittarget last correct version OpenSim 0.8.2.1 0 replies opensim-users
Re: Strange behavior of the llsittarget last correct version OpenSim 0.8.2.1 2 replies opensim-users
Re: Strange behavior of the llsittarget when the primitive is rotated 90? in X (Ferd Frederix) 1 reply opensim-users
Re: Strange behavior of the llsittarget when the primitive is rotated 90? in X (Ferd Frederix) 5 replies opensim-users
Re: Strange behavior of the llsittarget when the primitive is rotated 90º in X 0 replies opensim-users
Re: Strange behavior of the llsittarget when the primitive is rotated 90º in X 1 reply opensim-users
Strange behavior of the llsittarget when the primitive is rotated 90º in X 2 replies opensim-users
Texture loading slow (answer for SnootsDwagon) 0 replies opensim-users
Re: Set/lock image on Mesh/Prim 1 reply opensim-users
Re: Set/lock image on Mesh/Prim 0 replies opensim-users
Re: Set/lock image on Mesh/Prim 4 replies opensim-users
Re: Set/lock image on Mesh/Prim 6 replies opensim-users
12345 ... 9