what to do if you encounter "could not load file or assembly 'OpenSim.Region.Environment...'

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

what to do if you encounter "could not load file or assembly 'OpenSim.Region.Environment...'

Dr Scofield
as of r8316 the OpenSim.Region.Enviroment tree has been completely refactored into OpenSim.Region.Framework, OpenSim.Region.CoreModules, and OpenSim.Region.OptionalModules --- as a consequence you might see the following console/log message after a clean rebuild:

19:54:29 - Loading effects in Terrain/OpenSim.Region.Modules.Terrain.Extensions.DefaultEffects.dll

** (OpenSim.exe:19226): WARNING **: The following assembly referenced from ../opensim/bin/Terrain/OpenSim.Region.Modules.Terrain.Extensions.DefaultEffects.dll could not be loaded:
     Assembly: OpenSim.Region.Environment (assemblyref_index=0)
     Version: 0.0.0.0
     Public Key: (none)
The assembly was not found in the Global Assembly Cache, a path listed in the MONO_PATH environment variable, or in the location of the executing assembly (../opensim/bin/Terrain/).

** (OpenSim.exe:19226): WARNING **: Could not load file or assembly 'OpenSim.Region.Environment, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies.
if you encounter this you need to delete bin/Terrain/OpenSim.Region.Modules.Terrain.Extensions.DefaultEffects.dll and everything should be fine then.

    cheers,
    DrS/dirk
-- 
dr dirk husemann ---- virtual worlds research ---- ibm zurich research lab
SL: dr scofield ---- [hidden email] ---- http://xyzzyxyzzy.net/
RL: [hidden email] - +41 44 724 8573 - http://www.zurich.ibm.com/~hud/

_______________________________________________
Opensim-users mailing list
[hidden email]
https://lists.berlios.de/mailman/listinfo/opensim-users